fbpx

Vergroot jouw vacaturevijver

Vergroot jouw vacaturevijver

Super leuk dat je meedoet met de cursus Vergroot jouw vacaturevijver waarmee je in 5 modules jouw sollicitatieplan maakt en klaar bent om te gaan solliciteren. Deze cursus heb ik ontwikkeld omdat ik zoveel mensen zie worstelen om de voor hen juiste vacatures te vinden. Óf ze raken door de hoeveelheid vacatures overweldigd en weten niet goed hoe de juiste er uit te vissen, óf ze kunnen juist maar heel weinig vacatures vinden. Zonder de juiste vacatures, geen goeie sollicitaties. En zonder geen goeie sollicitaties, geen goeie kans op die nieuwe baan.

Door de ervaring die ik als recruiter en arbeidsmarktmakelaar heb opgedaan de afgelopen 15 jaar en omdat ik de ontwikkelingen op de markt nauwgezet volg, weet ik inmiddels waar en hoe je die vacature voor jou wel kan vinden. Ik ontwikkelde een strategie om zonder frustratie en met de juiste focus te zoeken, vinden én te analyseren. 

In deze cursus leer ik jou dus hoe je vanuit jouw zoekprofiel de juiste vacatures vindt en analyseert. Daardoor heb jij de eerste troef in handen om echt aan tafel te komen bij die potentiële werkgever.

Welkom

Even voorstellen

In onderstaande video stel ik mijzelf graag aan je voor. Ik vertel mijn ondernemersverhaal en deel mijn belangrijkste inzicht en les met jou. 

Ik zou het super leuk vinden om te weten wat je van de cursus vindt. Mocht je op social media delen dat je aan de slag bent met de cursus, vergeet mij dan niet te taggen.

Instagram – Facebook – LinkedIn

Vind ik super leuk!

Heel veel succes en vooral plezier bij het volgen van de cursus.